המנהל שנמצא במילואים מ – 7/10 הועלה בדרגה – מול כל התלמידים

המנהל שנמצא במילואים מ – 7/10 הועלה בדרגה – מול כל התלמידים
קרדיט צילום: אהרן מגל

מאז שמחת תורה, ה-7/10 נמצא הרב שלום מלול במילואים ביחידה המורכבת ביותר, היחידה לזיהוי חללים. הוא משמש כרב החטיבה, שמתקן זיהוי החללים המטכ"לי בשורה נמצא תחת אחריותה. השבוע הועלה לדרגת רב סרן. ומפקדיו הציעו לו שהטקס ייערך מול תלמידיו בבית הספר.

מלול, איש חינוך מעורר השראה, עוסק בנתינת מענה הלכתי, ותמיכה וחיזוק הרוח של חיילי החטיבה, שיחד איתו ועם מפקדיהם, עוסקים במסירות ובחרדת קודש בטיפול בחללים מאז שמחת תורה. לצד זה הוא ממשיך לנהל את ישיבת אמית יגל אשדוד, כשהוא מחלק את הימים בין בית הספר למחנה שורה.

את הפלאפל – דרגת רב סרן, ענדו לרב מלול, רעייתו ומפקד החטיבה, אל"מ הרב אייל מורדוך ומג"ד המאנ"ח סא"ל גיל הללי. בארוע מרגש, כשמאות התלמידים עומדים ומריעים למנהל על שירותו.

לאחר הטקס הרשמי, ערכו לו תלמידי שכבת י"ב טקס נוסף אישי משלהם והעניקו לו.. מנת פלאפל ! אוהד חלילי, תלמיד כיתה יב2: "הרב שלום נותן את התחושה שהישיבה היא בית. בתקופה האחרונה שהייתה קשה לכולנו הרב שלום נענה לשליחות שלו בגבורה ויצא למשימה לא פשוטה בכלל ולמרות הזמן הרב שהוא משקיע בעזרתו למדינה ולצה"ל הוא עדיין מתאמץ להשקיע בנו זמן ומאמץ. בהתחשב בעובדה שאת הבית והמשפחה שלו הוא כמעט ולא רואה…אנחנו מבינים שכל דקה שלו איתנו בישיבה היא זכות של ממש. אין פלא שבחרו לעשות את הטקס דווקא בישיבה שלנו, היא הסמל האמיתי לפועלו של הרב שלום, הבית! ואין יותר מרגש משילוב של 2 העולמות יחד שמשקפים בצורה הטובה ביותר את תרומתו למדינה, הן בטיפוח נוער איכותי שיצעיד את המדינה קדימה והן בתרומתו האדירה לטיפול בחללי ישראל הקדושים".

בטקס אמר הרב מלול לתלמידיו: "הדרגה הזו שייכת לכם לא פחות מאשר לי, אתם נותנים לי את הכוח לשרת בתפקיד כל כך מורכב. אתם התקווה והעתיד שלנו מול הזוועות. כמו שאתם הגעתם לקבלת הדרגה שלי, אני רוצה להגיע לטקסים שלכם, כשתלכו לפיקוד, לקצונה ולהנהגה. האויב אינו מבין כמה העם שלנו חזק, כמה אמונה ודבקות בדרך, וכמה אהבה יש בינינו. והיא תרסק את כל השנאה והרוע שלהם. אנחנו חייבים להמשיך להיות חזקים. לפעול, להלחם, להתנדב, לתת את הנשמה ואת הלב. ובו זמנית להתחזק ולהתפלל ולהוסיף כוח ורוח לעם שלנו. כולנו יחד בצו 8. כולנו בשליחות למען העם והארץ".

קרדיט צילום: אהרן מגל

 

כתבות נוספות שיכולות לעניין אתכם
הדוח השנתי של נציבות תלונות הציבור במשרד מבקר המדינה: אשדוד ואשקלון בין 15 הערים עם מספר התלונות לנפש הגבוה ביותר
ירושלים, בני ברק וחיפה – העיריות שקיבלו את מספר התלונות...
שלטים בעיצוב מתקדם: המפתח להצלחה העסקית   
שילוט חוץ הוא אחד הכלים החשובים ביותר למשיכת לקוחות חדשים....
כדי להסיק מסקנות כמו סטטיסטיקאי, צריך קודם לחשוב כמו מתמטיקאי
בעידן שבו נתונים הם המשאב החשוב ביותר, היכולת להסיק מסקנות...
אורי וינקלר
אהרון וינקלר באירוע הבטיחות של השנה: "עשרה מטרים שעושים את ההבדל בין חיים למוות"
אירוע תקדימי של אוטוורקס משך מומחים מהארץ והעולם בשיתוף פעולה יוצא...
נשיא המדינה ביקר בזירת הנפילה במתקן חברת החשמל באשדוד
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום שלישי, כ״ח בסיוון,...
מה הופך השקעת נדל"ן חכמה להשקעה משתלמת?
כשהשוק רווי – הערך נמדד באיכות החשיבה השקעה בנדל"ן היא אולי...
החשיבות של פנייה אל עורך דין חוזים מקרקעין
פנייה אל עורך דין חוזים מקרקעין מהווה נדבך הכרחי בהבטחת...
פתרונות חיפוי והגנה למפעלים ותעשיות 
אם אתם מנהלים מפעל, חנות גדולה או מתקן תעשייתי, אתם...
הסעות לאירועים בירושלים: יותר מנוחות, זו חוויה
כאשר מדובר באירועים חשובים, אחד הפרטים החשובים ביותר הוא הגעה...
הדרך לשמירה על חיוך מושלם
שיננית בחיפה: השלב הראשון לשמירה על בריאות הפה שיננית בחיפה היא...
דילוג לתוכן