יש חוויות טבע שהן הרבה יותר מאשר פיקניק פשוט וברביקיו בישול בטבע יכול להיות חוויה מאוד מעצימה שכוללת היכרות מעמיקה ויסודית עם כל מה שנמצא בטבע ויכול לשרת אותנו בנאמנות. אנחנו לא מכירים את עשבי הבר שמשמשים למאכל כבר אלפי שנה ולא נכנסים למטבח שלנו וזה חבל מאוד, משום שחוץ מסגולות בריאות ומיטיבות הם גם טעימים מאוד, חסכוניים ומפיקים מאכלים מרתקים שיתאימו מאוד לחך האנין של הישראלי המודרני. מלבד זאת, אין כמו חוויית זמן איכות עם המשפחה ועם חברים בזמן בישול כזה במקומות יפים ומרחיבים את הנשמה. ואם אינכם יודעים איך לעשות זאת, לא נורא. חברת שירת השדה לוקחת אתכם לסדנאות בישול בטבע שהן חווייתיות ומעצימות באותה מידה ונותנות לכם הזדמנות נפלאה להתוודע לעושר שיש בעולם הצומח.
למה בישול בטבע הוא מומלץ לכל אחד?
- גם ללא שנתיים של סגרים והסתגרות בבית אנחנו צריכים מדי פעם התחברות בריאה לטבע והרגשה שיש איפה לנשום ולהתרווח, לשוטט בין הצמחים ובעלי החיים החופשיים ולהבין מחדש את הפרספקטיבה הנכונה. חוויית טבע כזאת היא ייחודית אבל ממלאת מצברים ומחזירה אותנו לאיזון משום שאנחנו אמורים להיות מחוברים לטבע הרבה יותר ממה שמציעים לנו החיים המודרניים.
- כשאתם הולכים לשוק רבים מהצמחים האלה מוצעים למכירה אבל לא כולם יודעים מה לעשות בזה. הם מונחים בחבילות מסודרות ויפות, ריחניות ורעננות ואינן מדברות לכל הקונים שפשוט לא מכירים את הפוטנציאל הנהדר שלהם להעשיר את המטבח והתפריט שלהם בבריאות ישר מהטבע. הגיע הזמן ללמוד איך להשתמש בזה ואיך להפיק מזה מטעמים נפלאים שהם זולים הרבה יותר מכל דבר אחר.
- בפעם הבא שתבקרו בטבע לא רק תוכלו לנצל את הזמן הזה על מנת לשדרג את הבישולים שלכם גם בזמן הפיקניק או הטיול, אלא גם להשתמש נכון יותר בכישורים שלכם לזהות צמחים בריאים לעומת צמחים לא בריאים שעלולים להזיק לכם.
חוויית טבע נהדרת
חברת שירת השדה מציעה לכם סדנת בישול טבעי נהדרת שאליה תוכלו לצאת עם כל המשפחה ועם חברים ולהשתמש בידע המעשי הזה בבית ובזמן הקניות בכל שוק בישראל.