ירון כרמי – המנהל החדש של אמית י' אשדוד

ירון כרמי – המנהל החדש של אמית י' אשדוד

ירון כרמי הוא המנהל החדש של תיכון אמית י' באשדוד והוא יחליף את מוטי ארבל שהודיע על עזיבה בשל מינויו למנהל קהילה בהנהלת רשת אמית.

בחמש שנים האחרונות ניהל כרמי את תיכון אמית חברה ומשפט בכפר בתיה ברעננה והוביל אותו תוך הצלחה חינוכית מרשימה, בשנת תשע"ה הוא אף זכה בתואר 'המורה של המדינה'. בסיומו של מכרז שנערך השבוע, בחרו נציגי המחוז והחמ"ד במשרד החינוך, נציגי עירית אשדוד ונציגי רשת אמית את ירון כרמי לתפקיד.

בעת ניהולו של מוטי ארבל הגיע בית החינוך להישגים יוצאי דופן, בעשייה חינוכית עמוקה ומרשימה, בזכאות לבגרות, במספר התלמידים ובאיכות הצוות החינוכי. במהלך השנים האחרונות הגיע בית הספר אל מעל 93% זכאות לבגרות, מספר לומדי מתמטיקה 5 יח"ל הוכפל פי 3 – הרבה מעבר לממוצע הארצי, ביה"ס מוביל את העיר בגיוס לצהל בכלל ובגיוס לשירות קרבי בפרט, אחוז התלמידים הממשיכים ללימודים במכינות קדם צבאיות, ישיבות או מוסדות להשכלה גבוהה הכפיל עצמו פי 5. כל זאת בהיותו המקיף הדתי היחיד בעיר שאינו מסנן את תלמידיו ומקבל את כולם באהבה גדולה.

ראש העיר אשדוד, ד"ר יחיאל לסרי בירך את כרמי על בחירתו ואיחל לו הצלחה רבה: "אני מאמין בתיכון אמית י' כמוסד חינוכי ערכי ומצוין ובטוח כי בית החינוך ימשיך בתנופה, ביחד עם ירון כרמי שיוביל אותו לפסגות חדשות". אריה מימון, ראש מינהל החינוך בעיריית אשדוד הודה למוטי ארבל על עשייה רבת שנים ובירך את כרמי שמצטרף לנבחרת המנהלים המצוינת של העיר. "נעשה הכל להביא ביחד להמשך ההצלחה למען ילדי העיר".

ד"ר אמנון אלדר מנכ"ל רשת אמית אמר כי ירון כרמי הוא מנהיג חינוכי. "ירון ביחד עם צוות מוביל מעולה וחבורה חינוכית חמה ומקצועית, הקיימת בבית החינוך ימשיך ויעלה את המקום לקומה נוספת".

צילום אמית

מוטי ארבל המנהל היוצא, הודה לירון על הנכונות לקבלת האחריות על בית החינוך ועל הארת הפנים ושמחת היצירה שהוא מביא עימו. "ירון הוא האדם הטבעי ביותר להמשיך את תנופת ההצלחה של בית הספר בכל הפרמטרים מתוך חיבור אמיתי לקהילה ואהבה גדולה לתלמידים".

ירון כרמי, המנהל הנבחר הודה על האמון ואמר כי תיכון אמית י' זכה לצוות חינוכי יוצא מן הכלל, מסור, יצירתי ואוהב כל תלמיד. "אני שמח ומתרגש להכנס למשפחת אמית מקיף י' ובטוח שנוכל להמשיך את הדרך המדהימה שצוות בית הספר, התלמידים וההורים עשו ביחד עם מוטי המדהים שהיה לפניי. אני מודה לרשת אמית, עיריית אשדוד ומשרד החינוך על האמון שהם נותנים בי".

כתבות נוספות שיכולות לעניין אתכם
נדב בלילה גרופ תקים מגדל משרדים בן 14 קומות במע"ר אשדוד בהיקף השקעה של כ-180 מיליון שקלים
שטחי המשרדים יוצעו למכירה במחירי פריסייל, החל מ- 13,500 שקל...
מהכיתה לחזית החדשנות: התעשייה האווירית ו- ForStart אירחו תלמידים באלתא אשדוד
במסגרת שיתוף פעולה בין התעשייה האווירית IAI לעמותת ForStart, התקיים...
רשת מרפאות 'מכבי טבעי' מרחיבה את נוכחותה בדרום ופותחת מרפאה חדשה באשדוד
המרפאה המחודשת בעיר מצטרפת למעל 100 נקודות השירות של הרשת...
פרויקט של תלמידות מאשדוד הגיע לכנס החקר הארצי במכון ויצמן למדע
הישג לתלמידות בית ספר הרא"ה באשדוד: המיזם "מזון טרי וירוק...
סטודנטים ב-SCE אשדוד פיתחו מערכת חדשנית לניטור וניקוי חופים
מדידות זיהום חופים בישראל מתבצעות כיום ידנית ומתמקדות בעיקר בפסולת...
ה"Waze" של הטיולים הנגישים: הסטודנטים מהדרום שמנגישים את הטבע לאנשים עם מוגבלויות פיזיות
מה- 7 באוקטובר, מספר האנשים עם המוגבלויות הפיזיות בישראל זינק,...
מחקר אמריקאי קבע כי הידרותרפיה יעילה לטיפול במתמודדי פוסט טראומה שנפגעו בשירות הצבאי
מסתבר כי הידרותרפיה, הפכה בשנים האחרונות לאופציה אופטימית עבור אנשים...
לרגל חודש המודעות לסרטן העור: המותג לה רוש-פוזה יערוך בדיקות לגילוי מוקדם של סרטן העור - ללא תשלום!
הבדיקות פתוחות לקהל הרחב במתחמי פופ-אפ ייעודיים ב-4 קניונים מרכזיים...
תלמידי אשדוד למען הסביבה
במהלך חודש מאי מקיימים עיריית אשדוד ותאגיד מא"י למיחזור פסולת...
יריד החקר העירוני בחווה החקלאית באשדוד הציג חדשנות חקלאית של הדור הבא
החווה החקלאית באשדוד לבשה השבוע חג. תחת השמש המלטפת ובין...
דילוג לתוכן