Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

ציון של 92% למל"רד ילדים אסותא אשדוד

ציון של 92% למל"רד ילדים אסותא אשדוד
צילום דוברות בית החולים

קר חווית המטופל לשנת 2021 של משרד הבריאות העניק ציון של 92% למל"רד ילדים והעמיד אותו במקום השני מתוך רשימה של 25 בתי חולים. למלר"ד מבוגרים הוענק הציון 77% נתון המעמיד אותו במקום השישי מתוך רשימה של 28 בתי חולים.

בציון מסכם מלר"ד ארצי של משרד הבריאות, קיבל בית החולים את הציון 81% נתון המעמיד אותו במקום השלישי מתוך כלל (26) בתי החולים בישראל

ד"ר ארז ברנבוים מנכ"ל בית החולים: "יש לתושבי הפריפריה הדרומית, אשדוד והשפלה במי ובמה להיות גאים. תם אך לא נשלם – כבית חולים שחרת על דגלו מצוינות ואנושיות בלתי מתפשרת, המקום הראשון, בכלל המדדים הוא רק עניין של זמן"

סקר חווית המטופל במחלקות לרפואה דחופה, ילדים ומבוגרים, שמפרסם הבוקר משרד הבריאות לשנת 2021 שבדק את כלל בתי החולים בישראל ( 28 במספר) זכה מל"רד ילדים ביה"ח הציבורי אסותא אשדוד במקום שני, מלר"ד מבוגרים במקום השישי ובציון מסכם, מצא משרד הבריאות את מלר"ד בית החולים הציבורי אסותא אשדוד במקום השלישי והמכובד.

המדדים שנבדקו בין השאר הם: תנאים סביבתיים, זמני המתנה, רצף הטיפול, מתן מידע והסברים, יחס וכבוד למטופל, טיפול בידיים טובות ושביעות רצון כללית. חרף גודלו והעובדה שהוא החדש בישראל, מוביל ביה"ח ובפער עצום על בתי חולים עם היקף פעילות דומה.

ד"ר ארז ברנבוים, מנכ"ל בית החולים בירך על הנתונים ואמר: "פעם אחר פעם, מוכח שאנושיות ומקצועיות חסרת פשרות מובילה להישגים. העובדה שאנשי בית החולים זוכים לציונים כאלה בשנה כל כך מאתגרת, מביאה לידי ביטוי את איכות אנשינו ויכולותיהם להתמודד, אולי מול כל מציאות. לתושבי אשדוד, השפלה וכלל באי בית החולים, יש במה ובמי להיות גאים. הימצאותנו במקום הראשון, גם במדדים האלה, היא רק עניין של זמן".

צילום דוברות בית החולים

עוד אמר ד"ר ברנבוים:" מה שמעיב היום על בית החולים, הינו המחסור במיטות אשפוז והצורך במגדל אשפוז נוסף. אני סמוך ובטוח שעם הירתמותם של משרדי האוצר והבריאות להרחבתו הנדרשת של בית החולים, נוכל גם להתקדם בסולם המדדים והציונים ולספק שירותים שכרגע ניתנים רק במרכז הארץ. עלינו להוכיח לתושבי הפריפריה, שבישראל לא מתקיימת אפליה בכל הקשור לשירותי רפואה וזמינותם"

ד"ר הגר גור סופרמן מנהלת מל"רד ילדים: " אנחנו גאים להעניק שירות מקצועי ואמפתי ושמחים על האמון והמשוב המצוין מהמטופלים שלנו. לאורך זמן אנחנו מתחזקים שביעות רצון גבוהה הנובעת מהמסירות ואהבת האדם הנטועה בכל אחת ואחד מאנשי הצוות. כולם, מהסגל הרפואי, דרך הסיעוד כוחות עזר צוות אדמיניסטרטיבי ועד המנקות עובדים מתוך שליחות וזה ניכר בתוצאות."

ד"ר דברה ווסט מנהלת מלר"ד מבוגרים: "עברנו שנתיים מורכבות ביותר, שחייבו אותנו למצוא פתרונות יצירתיים אל מול מציאות של מגיפה משתוללת, חוסר במיטות ואנשי צוות חולים ומבודדים. ההכרה של המטופלים ומשרד הבריאות בעבודה ובהשקעה שלנו: הצוותים הרפואיים, היא האנרגיה שמתדלקת אותנו בכל בוקר מחדש. אני חשה סיפוק אדיר, לראות כיצד הערכים עליהם אנחנו מבקשים לפעול, כמו מסירות בלתי מתפשרת, אמפתיה וחמלה ובעיקר אהבת האדם, באים בסופו של דבר לידי ביטוי על ידי אותם אנשים בהם אנחנו מטפלים"

כתבות נוספות שיכולות לעניין אתכם
Viva La Piano עונת מנויים 2023-2024 - קונסרבטוריון אקדמא פותח את העונה ה-27 של סדרת הקונצרטים הוותיקה, בניהולה האמנותי של יאנינה קודליק
הסדרה, מציבה את הפסנתר במרכז וחושפת את הקהל לרפרטואר הפסנתר...
אלו לא חלוקי נחל: נחשף ניסיון להבריח 6 טון של טבק לנרגילה
בודקי מכס אשדוד ברשות המסים סיכלו ניסיון מתוחכם במיוחד להבריח...
לקראת ראש השנה - מתנדבי מד"א ארזו אלפי חבילות מזון למשפחות ברוכות ילדים במסגרת מבצע של ישיבת שובה ישראל באשדוד של הרב יאשיהו פינטו
עשרות מתנדבי מד״א ממרחב לכיש משתתפים במיזם שמוביל הרב יואל...
עובדי המכס עקבו אחרי משאית מנמל אשדוד ועד מזרח ירושלים וגילו 500 קרטונים של סיגריות במקום אבקת כביסה ונייר טואלט
רשות המסים, באמצעות בית מכס אשדוד, סיכלה ניסיון הברחה של...
חוגגים את המגוון: אקי"ם אשדוד ועובדי חברת אדמה אגן שרו, רקדו וחגגו יחד באירוע סיום שנה
למרכז קהילתי גולדי באשדוד (מתנ"ס ד') הגיעו השבוע כ-60 צעירים...
השתלמות קיץ לנהגי האמבולנס במרחב לכיש של מד״א
כ-120 חובשי רפואת חירום נהגי אמבולנס במד״א הגיעו אמש (א׳)...
ילדי העובדים למען הקהילה בחופש הגדול
החופש הגדול בעיצומו ובמקום לבלות בחוף הים או מול המסכים,...
מה האפשרויות שלי לקבל הלוואה למטרות שונות כדוגמת משכנתא
מה האפשרויות שלי לקבל משכנתא לשם קניית דירה מהבנק ישנם הרבה...
לראשונה בישראל תתקיים השנה תחרות מלכת היופי לאימהות
רעיון ביוזמת ובהפקת מיכל יופדוב, זוכת תחרות "מיס יוניברס" לנערות,...
hard-hat-ge50a9ffdd_1920
לעבוד באופן בטוח ומוגן
אחד הדברים היותר חשובים בכל סוג של עבודה זה למעשה...