Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

קופת חולים מאוחדת פתחה מרפאת סוכרת ייחודית לילדים ובני נוער

קופת חולים מאוחדת פתחה מרפאת סוכרת ייחודית לילדים ובני נוער
צילום: דוברות מאוחדת

חדשות טובות למתמודדים עם סוכרת סוג 1: קופת חולים מאוחדת הקימה לאחרונה, מרפאה ייחודית עבור ילדים ובני נוער חולי סוכרת מסוג 1. המרפאה שנמצאת בסניף 'אבן עזרא' בעיר, תעניק מענה לכל צרכי הילדים ובני משפחותיהם, על ידי צוות מקצועי אשר מנוסה בעבודה עם ילדים ומתבגרים עם סוכרת. צוות המרפאה אף יפקוד את מוסדות החינוך ויעביר הדרכות לצוותים החינוכיים בכדי לאפשר שגרת חיים תקינה לילדים והנערים.

צוות המרפאה כולל: אנדוקרינולוגית ילדים, אחות סוכרת, דיאטנית ועובדת סוציאלית. הטיפול ניתן בקהילה, באמצעות צוות בכיר, ברמה המקצועית הגבוהה ביותר לצד זמינות גבוהה מאוד. בנוסף עומדות לרשות המרפאה, הטכנולוגיות המתקדמות ביותר המשמשות לטיפול ולמעקב כמו: משאבות אינסולין ומדי סוכר רציפים, המאפשרים מתן טיפול ברמה הגבוהה ביותר. חשוב להדגיש כי עבור ילדי 'מאוחדת' המאובחנים עם סוכרת נעורים, מדובר בשיפור משמעותי כיוון שעד לרגע פתיחת המרפאה, הם טופלו במסגרת מרפאות החוץ של בתי החולים ולכן, פתיחת המרפאה מנגישה עבורם את השירות ומסייעת להם לקיים אורח חיים שגרתי לצד הסוכרת.

לצד היתרונות בקבלת טיפול במרפאה, יינתן גם מענה טלפוני למקרים דחופים בכל ימות השבוע ובכל שעות היממה, תוך היכרות קרובה עם המטופלים ובני משפחותיהם. כמו כן,  רופאי המשפחה יוכלו להיות בקשר רציף עם צוות מרפאת הסוכרת.

צילום: דוברות מאוחדת

 

מנהלת המרפאה פרופ' זהר לנדאו, בעלת ניסיון של מעל 20 שנה בטיפול בסוכרת בגיל הילדות וההתבגרות : "מכל שנות העבודה הרבות עם ילדים ומתבגרים עם סוכרת ובני משפחותיהם, חשוב לי להעביר את המסר שילדים עם סוכרת יכולים לעשות הכול ולהגיע להישגים גבוהים. אני בטוחה שפתיחת המרפאה החדשה רק תסייע להם בכך"

נינה ריבקין, אחות מומחית בסוכרת: "מדובר במרפאה יחידה וראשונה בכל מאוחדת. עד היום כל הילדים עם סוכרת מסוג 1 היו במעקב בבתי חולים. זו ממש מרפאה חלוצית. המרפאה היחידה באשדוד בפרט ומאוחדת בכלל שמיועדת לתושבי אזור הדרום אבל מגיעים אליה גם ממחוזות אחרים. אין ספק שזה מקל על המטופלים מבחינת הצורך בהוצאת טופס 17, נסיעה ארוכה והמתנה ממושכת.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אתכם
אלו לא חלוקי נחל: נחשף ניסיון להבריח 6 טון של טבק לנרגילה
בודקי מכס אשדוד ברשות המסים סיכלו ניסיון מתוחכם במיוחד להבריח...
השתלמות קיץ לנהגי האמבולנס במרחב לכיש של מד״א
כ-120 חובשי רפואת חירום נהגי אמבולנס במד״א הגיעו אמש (א׳)...
לטפל ללא הפרעה ובאופן איכותי
ישנם מטופלים אשר אינם מסוגלים להתמיד בביצוע טיפול שיניים מסודר,...
תכנית מקיפה ואפקטיבית לגמילה מהתמכרויות
מרכז גמילה כפר ורדים הוא מרכז שיקום מיוחד בצפון היפה,...
לראשונה בישראל תתקיים השנה תחרות מלכת היופי לאימהות
רעיון ביוזמת ובהפקת מיכל יופדוב, זוכת תחרות "מיס יוניברס" לנערות,...
ירדנה ארזי בשיתוף פעולה ראשון עם התזמורת האנדלוסית הישראלית אשדוד
"דמיון צועני" -  קונצרט משיריה בהפקה מוזיקלית חדשה ובעיבודים אנדלוסיים מקוריים 8...
התמוטט ברחוב וניצל בזכות פעולות החייאה
לפני כחודש, בוקר יום שני, בזמן שעשה קניות בסופר הקרוב...
יום המאבק הבינלאומי- נשות שדה עוזיהו אומרות די לאלימות נגד נשים!
לקראת יום המאבק הבינלאומי נפגשו נשות מושב שדה עוזיהו מהמועצה...
רשת מרפאות ד"ר אלמן פותחת סניף רביעי
הסניף החדש הינו הרביעי בין סניפי הרשת (ת"א, ראשל"צ, חיפה)...
אופנוען החליק ברחוב העמל ותובע מעל למיליון שקלים מה'פול'
תושב אשדוד בן 30 שהחליק לפני כשש שנים כשרכב על...