הושק הפורום לחדשנות בתעשייה

הושק הפורום לחדשנות בתעשייה
שיקו זאנה ואלי אברמוב - קרדיט יחצ נמל אשדוד

אתמול (1/3) התקיים במרכז המבקרים בנמל אשדוד מפגש ראשון של פורום לחדשנות בתעשייה בהובלת התאחדות התעשיינים

אגף כלכלה בהתאחדות התעשיינים קיים אתמול (1/3) מפגש ראשון של הפורום לחדשנות בתעשייה בשיתוף נמל אשדוד ובהשתתפות מנהלי החדשנות של החברות הגדולות בתעשייה ונציגי חברות ממשלתיות. מטרת המפגש היא התנעת שיתוף פעולה אסטרטגי להטמעת תהליכי חדשנות לחברות תעשייה קטנות ובינוניות.

את המפגש פתח יו"ר הפורום ודירקטור חיפה כימיקלים בע"מ דר' אלי אברמוב, לאחר מכן התקיים סיור בנמל אשדוד ופגישה עם סגן ראש אגף כלכלה בהתאחדות התעשיינים אביב חצבני שהציג את החזון של הפורום:

"אני שמח להיות כאן היום ולפתוח באופן רשמי את הפעילות של פורום החדשנות בתעשייה." אמר חצבני "מהירות התפתחות הטכנולוגיות, כניסת הדיגיטציה והטמעת טכנולוגיות הייצור המתקדם, הדינמיות ומהירות השינוי בשווקים הבינלאומיים מהווים כר פורה להזדמנויות לצד אתגרים לתעשייה הישראלית. לאור זאת הקמנו בהתאחדות התעשיינים את הפורום לחדשנות בתעשייה. אני מאמין שלמידת עמיתים וחיבור בין סטארטאפים וגופים נוספים לתעשייה יכול להוביל לשיתופי פעולה חדשניים ויצירתיים ברמת הארגון וברמה הבינלאומית"

הפורום נולד על מנת לבנות רשת מגוונת אשר תורכב ממנהלי החדשנות בקרב חברות תעשייה היי-טק, מסחר ומגזר ציבורי בשילוב בין חברות קטנות, בינוניות וגדולות. מטרה נוספת של הפורום היא יצירת שיתופי פעולה לקידום צרכי מחקר ופיתוח בתחום החדשנות עם משרדי ממשלה, מוסדות אקדמאים והידוק קשרים בינלאומיים עם ארגונים דומים בעולם.

בסוף המפגש הציג רועי אברהמי מחברת נמל אשדוד את חממת החדשנות של הנמל ושני לרר, שותף מנהל BDO OPEX הציג תכנית האבחון להעלאת הפריון.

שיקו ז'אנה, מנכ"ל נמל אשדוד אמר "  אנחנו שמחים וגאים לארח את פורום החדשנות של התאחדות התעשיינים, המאגדת את כלל לקוחות הקצה של הנמל, ומשכך שיתוף הפעולה בינינו הנו חיוני ומשמעותי. נמל אשדוד נמצא בתהליך הטמעה רחב היקף של תחום החדשנות בנמל. נכון להיום ישנן 30 חברות סטארט-אפ שנמצאות בשלבי הטמעה שונים בנמל בתחומי התפעול, הלוגיסטיקה, הביטחון, סייבר והאנרגיה. אני שמח על שתוף הפעולה עם התאחדות התעשיינים בתחום הבטיחות.  בחרנו להציב את נושא הבטיחות כיעד ראשון לשנת 2021. אני משוכנע כי הערך והידע שנצבור מתהליך הPOC  עשוי לשמש חברות רבות שכן שמירה על בטיחות וחיי אדם הינה ערך עליון ."

כתבות נוספות שיכולות לעניין אתכם
המדדים היו תקינים, אך הפעוט הלך ושקע: צוות המלר"ד זיהה את הסכנה אצל בן 3 שבלע בשוגג כדורים
פעוט כבן 3 הגיע במהלך הלילה למלר"ד מאוחדת באשדוד כשהוא ישנוני...
ילדי אשדוד הפכו לרופאים ליום אחד: כ־150 הורים וילדים השתתפו במיזם ״בית חולים לבובות״
עם סטטוסקופים, תחבושות והרבה בובות אמיצות: ילדי אשדוד הפכו ליום...
פותחים שנה בבטחה: עובדי וגמלאי אדמה אגן יחד עם שוטרי אשדוד ליוו את ילדי העיר ביומם הראשון ללימודים
עם פתיחת שנת הלימודים באשדוד, התאחדו עובדי וגמלאי חברת אדמה...
מאוחדת ממשיכה להתרחב באשדוד: מרפאת שיניים חדשה לילדים נפתחה במתחם מרפאת "מנגו"
המרפאה החדשה ברובע ט"ז, שתהיה המרפאה ה-64 של רשת השיניים...
אלדן יוצאת במהלך רוחבי לעיצוב מחדש של רשת סניפיה
שפת העיצוב החדשה - "Look & Style" - של המותג...
רצף טיפולי ומעטפת מעצימה: מאוחדת מציינת את שבוע ההנקה הבינלאומי בסדרת פעילויות וסדנאות ייחודיות באשדוד והסביבה
לרגל שבוע ההנקה הבינלאומי, מאוחדת מחוז דרום תקיים מגוון פעילויות...
עובד נמל שנפגע בראשו ובצווארו בעת פריקת מטען תובע כמיליון שקלים מחברת נמל אשדוד
בוקר עבודה רגיל בנמל אשדוד הפך בן רגע לזירת אסון...
ט"ו באב בלי מסכים: מסעדת פטרה באשדוד מזמינה זוגות להתנתק מהטלפון ולהתחבר מחדש אחד לשנייה
לרגל ט"ו באב תקיים מסעדת פטרה בחוף הקשתות באשדוד ערב...
מאוחדת פותחת את מרפאת מנגו באשדוד
המרפאה החדשה, המשתרעת על פני כ-500 מ"ר במרכז המסחרי החדש...
מבקר המדינה: שורש הכשל בפינוי הפצועים ב-7.10 נבע מהכישלון של צה"ל בהגנה על יישובי הדרום כשלים בפינוי וויסות הפצועים הגבירו את העומס
64 פצועים הגיעו לבית החולים אסותא באשדוד ב-7 באוקטובר. דוח...
דילוג לתוכן