השף איציק ביטון חוזר עם תפריט חדש ב"רולינג שף" – הפודטראק שמככב במתחם המשתלה ב- AD Garden באשדוד.
הפודטראק האהוב של איציק מתמחה בבשרים מעושנים, והפעם הוא משדרג את החוויה הקולינרית עם מנות בשר מעושנות וטעימות במיוחד שאפשר לאכול במתחם המשתלה הקסום שמציע למבקרים בילוי שמשלב בין אוכל טעים, בירה צוננת ואווירה פסטורלית.

המנות החדשות בפודטראק מצליחות להפתיע עם קרואסון אסאדו מפורק עם ריבת בצל וצ'ימיצ'ורי, בוריטוס אסאדו מפורק עם בצל קריספי ואיולי צ'יפוטלה, כריך פורטוגזי בריסקט מעושן בקייג'ון שמוגש בג'בטה רוסטיקו עם ירקות טריים ורטבים, ונקניקיית עגל מעושנת בלחמניית ביירן עם איולי פסטו, קולסלאו וריבת בצל.
בנוסף, חובבי הבשרים ישמחו לגלות גם פלטת בשרים שכוללת נתחי בריסקט מעושן, אסאדו מפורק בבישול ארוך, מיקס נקניקיות מהמעשנה, פוטטוס, סלט ומטבלים בצלחת אחת, מיקס נקנקיות צוריסו, עגל ועוף מעושנות עם איולי פסטו, צ'ילי מתוק וברביקיו ג'ק דניאלס וגם מנה מושחתת ומוגזמת של צוריסו ועגל, איולי ציפוטלה, כרוב כבוש, בצל קריספי ואסאדו מפורק.

את ה"רולינג שף" פתח ביטון כשנה אחרי ששרד את הטבח במסיבת נובה, שם עבד כספק ושם גם איבד את שותפו שנרצח באכזריות. השם "רולינג שף" נשאר כמחווה לעסק שהקים עם שותפו ז"ל, והמטבח שהוא מוביל היום הוא לא רק דרך להציע אוכל מעולה, אלא גם מקום של חיבור, זיכרון ובעיקר אהבה לאוכל.
ביטון משלב טכניקות עישון ייחודיות עם חומרי גלם איכותיים ומציע מנות שמשלבות טעמים עמוקים ועשירים עם שילובים מפתיעים. מדובר בחוויה אמיתית של אהבה לאוכל, לדיוק ולחוויה קולינרית.